Caută
Close this search box.

Trei elevi de liceu din Alba sunt infectaţi cu coronavirus

coronavirus

Trei elevi de clasa a IX-a de la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, proveniţi din Alba, Maramureş şi Mureş, au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus, iar colegii cu care au intrat în contact au fost izolaţi, urmând ca astăzi să se decidă cum anume se vor desfăşura cursurile la această unitate de învăţământ, aflată până ieri în scenariul verde.

Reprezentanţi ai unităţii militare de învăţământ au precizat că toţi elevii colegiului, în număr de 460, au fost testaţi, deocamdată fiind primite rezultatele doar pentru o parte dintre aceştia.

Pentru trei elevi din clasa a IX-a, toţi asimptomatici, rezultatul testului a fost pozitiv. Cei trei au fost imediat izolaţi la infirmieria şcolii, de unde apoi au fost preluaţi de părinţi, urmând să stea în izolare, în următoarele două săptămâni, informează Agerpres.

La rândul lor, colegii cu care au fost cazaţi în dormitor se află în prezent în izolare în cadrul unităţii, au menţionat reprezentanţii colegiului.

120 de elevi din 24 de judeţe şi din municipiul Bucureşti au fost admişi în acest an, în Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul”, din Alba Iulia. Una din cele mai prestigioase unităţi de învăţământ din Alba, colegiul a fost înfiinţat în urmă cu peste un secol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri