Cursurile unei clase a XII-a de la Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai” se vor desfăşura online ca urmare a testării pozitive la SARS-CoV-2 a unuia dintre elevi, a anunţat miercuri seară Primăria Sectorului 4.

„Primăria Sectorului 4, împreună cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, a dispus în această după-amiază mutarea în sistem online a activităţilor de învăţare în cazul elevilor unei clase a XII-a dintre cele ale Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai”, ca urmare a testării pozitive la SARS-COV-2 a unuia dintre cursanţi”, se arată într-un comunicat transmis Agerpres de administraţia locală.

Sala de curs a fost dezinfectată, urmând ca întregul spaţiu al unităţii de învăţământ să fie supus aceluiaşi gen de activităţi la finalul acestei săptămâni, precizează primăria.

De asemenea, în Sectorul 4 au fost dispuse, împreună cu DSP şi Primăria Municipiului Bucureşti, măsuri de carantinare instituţionalizată în cazul a 34 de muncitori străini care lucrau într-un şantier aparţinând unei societăţi comerciale, ca urmare a faptului că trei dintre colegii acestora au fost testaţi pozitiv la coronavirus.

74 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 4 =