Adus la FCSB, de Gigi Becali, ca mare speranţă, un jucător exponenţial trebuie acum să se trandfere, pentru că nu va mai prinde lotul. Iar Dinamo devine colonie spaniolă pe bani grei: cel de-al doilea portar va fi tot un iberic.

Transferat cu mare fast de Gigi Becali la FCSB, la începutul anului, Adrian Tabarcea Petre a ajuns rezerva rezervelor. Atacantul în vârstă de 22 de ani n-a fost folosit deloc în acest sezon şi are în total doar 12 apariţii pentru FCSB. Aceasta deşi Gigi Becali i-a pus o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro şi spera să-l transfere pe bani mulţi, explică Telekom Sport.

Adrian Petre, care îşi spune „Tabarcea” pentru că şi el, şi tatăl său l-au admirat pe jucătorul Petrolului, mijlocaşul şi extrema Constantin Tabarcea, din anii 50, a fost considerat o mare speranţă a generaţiei sale.

A avut meciuri bune la Naţionala U21 şi a impresionat în Danemarca, la Esbjerg fB. Drept urmare, Gigi Becali a tot insistat să-l transfere la FCSB şi în luna februarie a acestui an chiar a reuşit.

Gigi Becali a fost de acord să plătească 800.000 de euro pentru transferul lui Adrian Petre şi i-a oferit jucătorului un salariu lunar de 15.000 de euro. În plus, spera să-l transfere pe mulţi bani şi i-a pus o clauză de rezilere de 30 de milioane de euro. Însă atacantul de 22 de ani a intrat între timp pe lista neagră a patronului FCSB.

Helmuth Duckadam, fost preşedinte de imagine al FCSB-ului, este de părere că între cele două părţi nu mai poate exista o colaborare şi Adrian Petre ar trebui să-şi caute o altă echipă: ”Pe Petre nu se mai mizează, asta e foarte clar, trebuie să îşi caute echipă sau să stea pe banii pe care îi ia, care nu sunt puţini”, a declarat Duckadam.

Pe de altă parte, Dinamo Bucureşti a ajuns la un acord cu portarul spaniol Rene Roman Hinojo, ultima oară sub contract cu UD Almería, pentru transferul la clubul din Ştefan cel Mare, informează News.ro.

Născut pe 15 decembrie 1983, la Cadiz, René Román Hinojo a evoluat de la începutul acestui an pentru SD Ponferradina, în liga secundă a campionatului spaniol, împrumutat de UD Almería.

„Rene Roman Hinojo urmează să sosească la Bucureşti, pentru a efectua testele medicale şi pentru a semna un contract cu clubul nostru, pentru următoarele două sezoane competiţionale”, a declarat directorul sportiv Rufo Collado, pentru www.fcdinamo.ro.

René Román Hinojo a apărat sezonul trecut în 30 de meciuri, în Segunda Division, 15 pentru UD Almería şi 15 pentru SD Ponferradina.

Dinamo a anunţat săptămâna trecută că a ajuns la un acord cu Middlesbrough FC, pentru împrumutul unui alt portar spaniol, Tomas Mejias Osorio, la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare.

96 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 8 =