După ce Viorel și Vulpița au fost transformați în „vedete” de către echipa unei emisiuni cunoscute, viața soților Stegaru s-a schimbat radical.

Dintr-un cuplu simplu, de la sat, cei doi s-au trezit în Capitală, bucurând-se de faimă și de noi oportunități. Deși majoritatea românilor îi critică, soții Stegaru par să nu țină cont de părerile celorlalți și rup topurile pe Youtube.

Cu toate că nu au absolut niciun talent când vine vorba de muzică, Viorel și Vulpița sunt în trending pe Youtube. După piesele lansate împreună cu Axinte, cu Rafael și cu Maria Constantin, iată că soții Stegaru dau o nouă lovitură și anunț lansarea unei noi melodii care se vrea a ajunge un hit.

Alături de cântăreața de muzică populară Ana Ciulpan, Veronica și Viorel Stegaru cântă ”Tuga” și se agită haotic, într-un peisaj absolut amuzant. Cum era de așteptat, valul de replici negative din partea fanilor Vulpiței a lovit Instagramul.

”Ați ascultat melodia tuga?”, întreabă Vulpița. Răspunsurile: ”Dă-ți cu tuga în cap”, ”Zici că-i iapă”, ”Da, e bună de aruncat la gunoi”, ”Deear cânta la capre, vai de capul tău Viorel, ești dus capul”, ”O porcărie. Du -te Viorel la Blăgești și cânt-o acolo, poate ai mai mult succes”, ”Ĺa Blăgești cu voi, v-ați făcut de râs”, ”Ce cicălitoare ești cu melodia ta!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor Vulpiței.

Fanii i-au făcut praf

.„E bine că nu mai sunteți doi proști, acum v-ați înmulțit, sunteți trei”, ” Nu mai mă uit de luni întregi la proștii ăștia doi și deja mă simt mult mai deșteaptă!”, ” Trei retardati care cânta când moare cineva”, ”Niste proști! M-am săturat de voi”, ” Nu sunt curioasă, nu mă uit la nici un promo, nu îmi place muzica populară și m-am săturat de circul de la Acces Direct și mai ales de cei doi”, ”Niște ratați”, sunt câteva dintre din comentarii.

Un internaut le-a luat partea

„Ce ciudă și invidie au neghioabele pe aici.. Lăsați-i în pace… Nu vă temeți de Dumnezeu că va bate… Ce aveți cu ei.. Sunt ei așa cum sunt… În loc să le dați un sfat bun, vă bateți joc… Stați că nu știți vouă”, a scris internautul, potrivit Cancan.

109 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 1 =