Caută
Close this search box.

Un secretar de stat cere daune de 1 milion de lei de la un activist de mediu VIDEO

Tiberiu Boșutar a fost dat în judecată de secretarul de stat Gelu Puiu pe motiv că i-a încălcat dreptul la imagine printr-o campanie pe Facebook.

Gelu Puiu cere câte 500.000 de lei de la Boșutar și de la Asociația Moldovița, ONG care se luptă cu mafia tăierilor ilegale de păduri din Suceava, potrivit Radio Europa Libera.

În cererea de chemare în judecată, secretarul de stat din ministerul Mediului Gelu Puiu cere ca Boșutar să șteargă de pe pagina de Facebook „Legea Codrului” mai multe materiale video, unde i se aduc acuzații de corupție, dar și „să se abțină de a mai săvârși fapte de aceeași natură, indiferent de mijloace, pe viitor”.

În plus, secretarul de stat mai arată că afirmațiile lui Boșutar i-au afectat viața familiei, iar fiica sa, elevă de liceu, nu mai folosește aplicația Facebook de când au apărut acele înregistrări despre tatăl ei, înregistrări care au adunat peste 1 milion de vizualizări.

Într-o postare din 27 iulie, când a filmat un camion cu cherestea fără avize, Boșutar îl acuza pe secretarul de stat Gelu Puiu că nu face nimic din biroul de la București și că lemnul furat provine din Ocolul silvic administrat până anul trecut chiar de actualul demnitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri