Caută
Close this search box.

Vali Vijelie se laudă că a băut un şpriţ, la Năvodari, cu şeful Poliţiei. Care – nu e clar

vali vijelie

Manelistul Vali Vijelie a declarat la Pro TV că pe 28 august, la Năvodari, unde turiștii s-au îngrămădit să-l asculte, fără să țină cont de regulile sanitare pentru Covid-19, ar fi băut un șpriț cu șeful Poliției. Vijelie nu îi dă numelui acestui şef. Contactat apoi de Libertatea, Vali Vijelie a susținut că a glumit. Poliția Constanța face verificări.

Inițial, Vali Vijelie a declarat, referitor la evenimentul din Năvodari, la care au participat sute de persoane, că „înăuntru erau, nu mai știu, 3-400 (n.r. de oameni). La cealaltă terasă am ocupat și acolo locurile. Și pe stradă s-au strâns fără număr. Unde-i vina mea?”.

Apoi a continuat, râzând: „Și știi care-i frumusețea? N-o spun, pentru că… Da’ o spun până la urmă, că a trecut. Șeful Poliției era cu mine la masă, beam un șpriț”.

Vali Vijelie și-a retras afirmațiile, susținând că au fost făcute într-un „spirit de glumă”.

„Nu, era un spirit de glumă. Nu, nu, nu! Nicidecum nu avea cum să fie la concertul acela, era un spirit de glumă, nu avea cum să fie adevărat” – au fost primele cuvinte ale cântărețului de manele.

„Dacă era să fie, mai venea Poliția? Era un spirit de glumă, la un reality show. Nici nu îl cunosc. Iar eu nu beau de felul meu”, a mai spus Vali Vijelie.

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, prin vocea purtătorului de cuvânt, Cristina Gavriloaie, a precizat că vor fi începute verificări în acest caz.

Şeful Polliţiei Constanţa, Constantin Dancu, a fost pensionat, la începutul lunii iulie, după ce fusese criticat de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. În locul său a fost numit, cu mandat interimar, inspectorul şef Constantin Glugă, conform Europa Liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri