Caută
Close this search box.

Vasile Dâncu (PSD): Am votat pentru un Cluj incluziv, unde banii nu-i separă pe oameni

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, sociologul Vasile Dâncu, a declarat, duminică, după exprimarea votului, că a votat pentru un Cluj incluziv, unde banii nu-i separă pe oameni şi unde toate cartierele au egală îndreptăţire la un trai decent.

„Am votat pentru un Cluj visat de cei care nu pot să meargă în weekend la Viena sau Salzburg. Un oraş incluziv, unde banii nu-i separă pe oameni şi unde toate cartierele au egală îndreptăţire la un trai decent”, a spus Vasile Dîncu.

El a adăugat că, în prezent, Clujul este un oraş al contrastelor, iar o social-democraţie modernă l-ar face incluziv, fără diferenţe majore între ofertele adresate locuitorilor.

„Clujul este un oraş al contrastelor. Este palpabilă dezvoltarea sa pentru majoritatea clujenilor. În ultimii ani a câştigat şi în modernitate, dar a fost un câştig spontan, necondus strategic şi unitar. Clujul condus de social-democraţia modernă, pe care vrem noi să o facem cunoscută, va fi un oraş incluziv, unde nu există diferenţe majore între ofertele de bază adresate locuitorilor, între cartiere, între oamenii buni, indiferent de starea lor materială, unde toţi cetăţenii au şanse egale la un trafic optimizat, la aer curat, la actul cultural, la un nivel de trai ridicat, la decizie”, a mai spus Vasile Dîncu.

În judeţul Cluj sunt aşteptate la urne 612.520 de persoane, în 665 de secţii de votare. În Cluj-Napoca sunt aşteptate la urne 273.717 persoane.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri