Caută
Close this search box.

Veşti de ultimă oră despre Michael Schumacher

Michael Schumacher

Elisabetta Gregoraci, fosta soție a lui Flavio Briatore, a oferit noi vești despre starea în care se află Michael Schumacher (51 de ani), după accidentul teribil suferit acum 7 ani la schi.

Fostul campion mondial de Formula 1 a intrat în comă după ce a avut leziuni cerebrale, dar familia sa a decis să păstreze tăcerea cu privire la starea sa de sănătate, ceea ce a dus la numeroase speculații.

În urmă cu câteva zile, fostul șef al scuderiei Ferrari, Jean Todt, a dezvăluit că l-a vizitat pe Schumacher, dar nu a oferit mai multe detalii.

Elisabetta Gregoraci, fosta soție a lui Flavio Briatore, a oferit indirect detalii despre starea lui Michael Schumacher. Modelul în vârstă de 40 de ani participă la un reality-show în Italia și a fost suprinsă discutând cu alt concurent:

„S-au mutat în Spania și soția sa a înființat un spital în casa respectivă. Doar trei persoane îl pot vizita și eu știu cine sunt”, a spus Gregoraci referitor la fostul campion mondial, potrivit El Mundo Deportivo, citat de Digi Sport.

„Michael Schumacher nu poate vorbi, comunică doar cu ochii”.
Poate cel mai important detaliu scos la iveală de Elisabetta Gregoraci a fost cel referitor la modul în care poate comunica Michael Schumacher:

Aceste vești au venit în contextul în care familia Schumacher a reușit să facă din starea în care se află Michael unul din cele mai bine păzite secrete din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri