Victor Ponta a fost împrumutat, de o handbalistă de Națională și de către soțul ei, polițist, cu 800.000 de lei. Împrumutul acesta nu este justificat, susține Realitatea.net.

În octombrie 2019, Florin Darie Curea (polițist angajat la Clubul Sportiv Dinamo) și Iulia Curea (handbalistă de echipa națională) au împrumutat partidului Pro România câte 400.000 de lei, pentru o perioadă de patru luni.

Declarația de avere semnată de Florin Darie Curea, în 2020, care ar trebui să consemneze tranzacțiile din 2019, nu precizează tranzacțiile și nu justifică în nici un fel de unde a avut familia aceste sume.

În plus, în anul 2018, soții Curea au împrumutat 30.000 de euro de la o bancă, cel mai probabil pentru a-și cumpăra o casă în Clinceni.

Cazul de mai sus exemplifică o inginerie la care au apelat și alte partide, în anii din urmă: împrumută sume mari, pentru a-și finanța campaniile electorale, și le restituie după ce fondurile le sunt decontate de stat, ulterior alegerilor. Există însă situații în care cei care împrumută acești bani nu le pot justifica proveniența.

238 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 5 =