Caută
Close this search box.

VIDEO A ajuns în New York Times! Mitriţă a înscris un gol istoric pentru New York City FC!

mitriţă

Alexandru Mitriță (25 de ani) a marcat cel mai rapid gol din istoria lui New York City FC, iar performanța sa a fost remarcată de celebra publicație The New York Times.

Mitriță a înscris în secunda 30 a meciului cu Cincinnati, din MLS, iar jurnaliștii americani n-au trecut cu vederea acest lucru: „Dubla lui Mitriță a ajutat-o pe New York City să învingă Cincinnati cu 4-0.

Mitriță a combinat cu Anton Tinnerholm și a deschis scorul, la numai 30 de secunde de la startul meciului, reușind astfel cel mai rapid gol din istoria clubului.

Primul gol a fost marcat cu piciorul drept, iar apoi a urmat reușita cu piciorul stâng, din minutul 43. New York s-a desprins atunci la 3-0, conform DigiSport.

„Cincinnati a fost dominată clar în prima repriză, având o posesie de numai 36.5%”, au scris jurnaliștii de la The New York Times.

„Ce preluare, ce gol, ce start! Mitriță, în rol de număr 10, joacă perfect! Clasă mondială din partea lui Alexandru Mitriță”, a remarcat comentatorul american al partidei.

În urma golului înscris după doar 30 de secunde, Alex Mitriță a devenit cel mai rapid marcator din istoria clubului New York City FC, potrivit Opta.

16 meciuri, 3 goluri și 4 pase decisive a acumulat Mitriță în acest sezon la echipa de club.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri