Caută
Close this search box.

VIDEO. Accident grav pe DN73! A fost implicat un membru al guvernului

Un accident grav a avut loc pe DN73, în județul Argeș. Un membru al guvernului era la volanul unei mașini implicate în teribila coliziune.

Potrivit primelor informații, Cătălin Cornel Bulf (în foto), secretar de stat în Ministerul Economiei și liderul PMP Argeș, s-ar fi angajat într-o depășire regulamentară, pe raza comunei Mihăești și s-a ciocnit cu un autoturism care circula în aceeași direcție. Vinovat este șoferul din celălalt autovehicul care ar fi virat stânga fără sa se asigure.

Bulf a scăpat cu doar câteva zgârieturi, dar două persoane aflate într-un Logan prezintă traumatisme cranio-faciale și cerebrale. Acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La fata locului s-au deplasat două echipaje SMURD de prim-ajutor medical, o autospeciala de stingere cu apă și spumă. Una din victime este rănită grav la ochi. Șeful PMP Argeș, Cătălin Bulf, nu a fost nevoit să meargă la spital.

Vă reamintim că recent, alt membru al guvernului a fost implicat într-un accident periculos. Este vorba de ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Acesta era pasager într-o mașină oficială care s-a ciocnit cu un alt autovehicul pe DN7, între localitățile Vâlcea și Dumbrăvești.

Vinovat pentru accident se pare că este șoferul lui Bode. Politicianul nu a prezentat decât câteva zgârieturi. El și-a cerut scuze pentru cele întâmplate.

„Regret nespus acest incident. Voi continua să mă deplasez dintr-un capăt în celălalt al țării respectând normele de transport”, a spus Lucian Bode.

„În momentele premergătoare regretabilului incident de duminică, mă odihneam. Călătoaream deja de 4 ore și jumatate”, a adăugat ministrul Transporturilor.

  • „Atunci când eşti într-o maşină a SPP, tu comunici doar destinaţia şi ora la care trebuie să ajungi. Demnitarul nu are nicio putere de a dicta echipei SPP-ului care îi asigură deplasarea viteza cu care să se deplaseze şi conduita în trafic. Domnul Bode este un om extrem de serios, un om care niciodată nu a abuzat de funcţie în vreun fel, dimpotrivă este un om simplu, este un om cu bun simţ.” – Ludovic Orban.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri