Adrian Moraru, candidatul Alianţei PNL – USRPlus la Primăria Sectorului 3, a postat, pe pagina sa de Facebook, o înregistrare, în care se aude cum Bădulescu îl înjură și-l amenință. Discuția a avut loc după o emisiune de la Antena 3.

În înregistrare se aude cum Bădulescu îi spune lui Moraru: „Mă da ce râzi așa? Hăhăhă? …Zdreanță. Ești bărbat sau ce p_la mea?”. Ulterior, viceprimarul PSD al Capitalei anunță că-l va scuipa pe Moraru.

Moraru îl întreabă pe contracandidatul său de la PSD de ce este nervos și dacă și-a luat pastilele.

„Nu doar dl Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, e decis să se adreseze ca birjarii în momentele de disconfort. Și apropiatul doamnei Firea, omul din echipa PSD desemnat să candideze la sectorul 3, dl Bădulescu, excelează în abordarea de șantier.

Dl Bădulescu, de altfel, nu e la prima abatere, iar în nenumăratele ieșiri deplasate ale domniei sale calitatea limbajului folosit evoluează.

Excelează deja în cursivitatea trimiterii la origini a oricarei persoane care îl deranjează. Iată ultima reprezentație a oamenilor doamnei Firea, dialogul a avut loc la terminarea unei emisiuni la care am participat împreună la Antena 3.

Pe toată deplasarea de la pupitre până la ușa studiourilor am întregistrat convorbirea, pentru că dialogul a debutat cu o zonă de limbaj la fel de violent, încât am simțit nevoia să mă asigur că, dacă o să sară la bătaie am să am proba că nu eu am fost cel vinovat. Atenție: limbaj suburban!”, a scris Adrian Moraru, pe Facebook, după acest incident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here