Caută
Close this search box.

VIDEO Campanie electorală a la PSD. „Să vă iau defuncţii şi pe voi pe muşchiul cavernos cremaster!”

psd

Călin Mărincuş, boxerul xenofob care zilele trecute sabota o întâlnire electorală a USR, face campanie pentru PSD Cluj, aducându-i ode preşedintei PSD Cluj-Napoca, Anca Ciubăncan. În schimb, pentru USR-PLUS are un mesaj grobian transmis din faţa Catedralei Mântuirii Neamului.

În tricou roşu, împărţind fluturaşi cu PSD în centrul Clujului, Călin Mărincuş, cel care în urmă cu câteva zile sabota o întâlnire electorală a parlamentarului Emanuel Ungureanu, s-a filmat în timp ce îi aduce ode preşedintelui PSD Cluj-Napoca, Anca Ciubăncan:

„Doamna se numeşte Anca Ciubăncan, e mamă soţie, femeie care munceşte (Om de afaceri – îl completează preşedinta PSD Cluj-Napoca-nr), tipul acela de femeie ce face 10 lucruri deodată şi le face bine bine. Aşa ceva susţin la Consiliul Cluj-Napoca”,

Despre PSD, Mărincuş spune, conform Adevărul:

„Ce se întâmplă acum în PSD, în fosta ciumă roşie nu e altceva decât o adunare a unor oameni care vor să facă ceva.” „Cred că această doamnă susţine decenţa şi normalitatea prin simpla ei existenţă”

Laudele faţă de Anca Ciubăncan continuă:

„Cred că această doamnă susţine decenţa şi normalitatea prin simpla ei existenţă şi prin ceea ce a dovedit până acuma.” Mărincuş i-a dat cuvântul şi preşedintei social-democrate, care pe de o parte a vorbit despre: „un mesaj nou din partea PSD, un mesaj nou, de suflet, de deschidere alături de toată lumea, de toate categoriile sociale”.

Întrebată de Mărincuş: „Consideraţi că un marş al LGBT în Cluj-Napoca e un mesaj sănătos pentru tinerii şi cetăţenii oraşului?”, Ciubncan a răspuns: „Nu. Nu este. Eu promovez normalitatea, familia tradiţională”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri