Caută
Close this search box.

VIDEO. Catastrofă rutieră în Constanța! Incredibil ce s-a întâmplat

accident

Un accident RUTIER îngrozitor s-a petrecut, astăzi. În urma impactului horror trei persoane au decedat, iar o femeie este în stare gravă la spital.

Două autoturisme s-au ciocnit frontal pe DN2A (E60), a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române. Circulația este oprită total.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, duminică, 20 septembrie, la intrarea în comuna Ghindăreşti (Constanâa), unde patru persoane din două autovehicule au rămas încarcerate.

La faţa locului s-au deplasat un elicopter SMURD, un echipaj SMURD C de terapie intersivă mobilă, un echipaj SMURD B, autospecială de descarcerare şi un echipaj SAJ B2.

Femeia aflată în comă a fost preluată de un elicopter și a fost transportată de urgență la spital.

Vă reamintim că vineri seara, o altă tragedie s-a petrecut pe DN 7C, în județul Argeș. O motocicletă a lovit un pieton în localitatea Schiau.

Polițiștii din Argeș fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul, în urma căruia ambele persoane și-au pierdut viața.

Un alt motociclist a murit pe Transalpina, după ce s-a lovit de un pod. Din datele oferite de IPJ Alba, bărbatul era cetăţean bulgar şi avea 37 de ani. El și-a pierdut viața, după ce a căzut într-o râpă.

”Primul echipaj care a ajuns la locul accidentului a fost echipajul EPA din cadrul ISU Hunedoara. Aceştia au început de îndată manevrele de resuscitare asupra motociclistului. Din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat. Un cetăţean bulgar, în vârstă de 37 de ani, în timp ce circula cu o motocicletă pe DN67C, în zona Tărtărău, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra motocicletei şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat în afara carosabilului.” – Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri