Caută
Close this search box.

VIDEO Iași: Urmărire ca în filme. Șofer oprit de polițiști cu 30 de focuri de armă

Urmărire ca în filme pe străzile din Iași. Un bărbat în vârstă de 33 de ani nu a oprit la semnalele agenților rutieri, ceea ce a dus la o cursă nebună prin oraș.

Urmarire ca în filme, cu focuri de armă, pe străzile din Iași

Europol transmite că după o urmărire de mai mulți kilometri pe străzile din Iași, soferul unui autoturism care nu a oprit la semnalul polițiștilor și le-a pus în pericol viața, a fost acroșat în mod controlat de autospeciala de poliție.

Șoferul a fost prins dupa 7 kilometri, când acesta a intrat cu mașina iîntr-un stâlp.

După cum se poate vedea în video-ul publicat pe pagina de Facebook a Europol, cu toate că bărbatul țâșnește din autoturism și încearcă să fuga, polițiștii l-au urmărit pe jos, printre aleile blocurilor, l-au prins și imobilizat.

“Metoda de imobilizare folosită de colegii noștri, este foarte uzitată de pozițiile din SUA, însă la școlile de politie din România, încă te învață să scoți capul pe geam și să efectuezi somații de genul: „În numele legii, opreste-te”.

E clar că noua generație, sângele proaspăt venit în sistem este singura noastră șansă să evoluăm ca instituție. Felicitări colegilor pentru intervenție!”, transmite Europol.

De ce a spus bărbatul că a fugit de poliție

Polițiștii l-au observat cu avariile puse la ora 3 dimineața. Întrebându-l dacă are nevoie de ajutor, bărbatul a răspuns că este urmărit de cineva. Atunci oamenii legii i-au cerut să coboare din autoturism. Acesta a refuzat și a fugit.

Acum bărbatul este anchetat penal pentru ultraj.

După ce a fost prins a fost testat antialcool și s-a descoperit că nu băuse înainte să se urce la volan. Acum se așteaptă însa rezultatele testului antidrog, potrivit BZI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri