Caută
Close this search box.

VIDEO. Incredibil ce a făcut marea vedetă când adversara ei s-a prăbușit plângând!

Celebra jucătoare de tenis Victoria Azarenka (31 de ani, în foto), recentă finalistă și una din vedetele incontestabile de la US Open, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce mai tânăra ei adversara ei, Daria Kasatkina (23 de ani) s-a accidentat la scorul de 6-6, în primul set, şi nu a mai putut continua partida.

Au urmat momente neașteptate, foarte rar întâlnite pe terenul de tenis, iar imaginile au făcut rapid înconjurul lumii.

Ei bine, ce a făcut învingătoarea fără luptă a partidei? Dumneavostră ce credeți? Haideți să vedem. În primul rând, Vica Azarenka a mers imediat în terenul adversarei, după ce aceasta s-a accidentat, ducând ceva în mână. Inițialo nu s-a văzut prea bine din tribune, apoi lucrurile s-au lămurit. Vicecampioana de la US Open i-a dus o pungă cu gheaţă, pe care să o pună la gleznă.

Rusoaica a început imediat să plângă în hohote de durere pe teren, iar „Vika” a şters-o de zgură cu un prosop şi a luat-o în braţe.

Ulterior, Kasatkina a ajuns pe bancă şi şi-a anunţat retragerea. Azarenka a venit din nou lângă adversara sa, care era în lacrimi, a luat-o în braţe, a consolat-o şi apoi a sărutat-o părinteşte pe frunte.

Tânăra rusoaică i-a strâns apoi mâna şi i-a mulţumit finalistei de la US Open.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri