Caută
Close this search box.

VIDEO Mugur Ciuvică se crede nucleul civic al rezistenţei contra Cabinetului Orban

mugur ciuvică

Mugur Ciuvică, fost consilier prezidenţial şi invitat permanent al postului Antena 3, anunţă că le admiră pe Oana Lovin şi Codruţa Cerva, cele două activiste PSD care au scandat lozinci obscene la adresa premierului Orban şi a lui Clotilde Armand.

„Eu cred că este foarte bine ce s-a întâmplat în Parcul Herăstrău. Eu sunt fan al celor două doamne. Oana Lovin şi Codruţa Cerva sunt foarte hotărâte, reprezintă nucleul rezistenţei civice împotriva actualei guvernări şi este foarte bine că se manifestă cu armele celor care au ajuns acum la guvernare”, a declarat Ciuvică, la Antena 3.

Oana Lovin şi Codruţa Cerva s-au declarat extrem de încântate că sunt admirate de Ciuvică.

„Să îţi spună cineva că e fanul tău, normal că te simţi flatat. Dar să îţi spună dl Ciuvică în persoană, că e fanul tău, asta înseamnă dăuna totală pentru toate frustratele din presă şi online şi toţi jurnaliştii de carton. Eu vă admir, vă citesc şi vă respect de ani de zile. Mulţumim, dl Ciuvică! Pentru mine reprezentaţi ora exactă din presa românească”, a scris Cerva, pe Facebook.

O reacţie similară a avut şi Oana Lovin. „Mugur Ciuvică. M-aţi făcut cea mai fericită fată cu sparanghel din colonie!”, a scris şi Lovin.

Adriana Bahmuţeanu, Oana Lovin şi Codruţa Cerva au făcut scandal, la un eveniment de campanie organizat de PNL şi UST, pentru promovarea candidaturii lui Clotilde Armand. Lovin şi Cerva, activiste notorii ale PSD, au strigat obscenităţi de la portavoci la adresa lui Orban, a liberalilor şi a membrilor USR.

Evenimentul a avut loc în zona Parcului Herăstrău. „Muie PNL”, ”Muie ciuma galbenă” şi „Muie USR” – au strigat cu portavocile Lovin şi Cerva. Ele l-au înjurat şi pe Ludovic Orban, când a luat cuvântul. ”Bufonul USR-ului” şi ”Sluga ocultei mondiale” – au strigat cele două.

La eveniment a apărut şi Adriana Bahmuţeanu, care a făcut scandal că Armand nu vrea să intre într-o dezbatere cu ea. Armand a refuzat să vorbească cu Bahmuţeanu.

„Am provocat-o la o confruntare electorală. Vreau să văd dacă ştie limba romană. Doamna Armand, cunoaşteţi imnul României?”, a strigat Bahmuţeanu.

Ea i s-a plâns şi lui Ludovic Orban că Armand nu vrea să vorbească cu ea. „Sunteţi candidată?”, a răspuns Orban, ironic.

Ulterior, Ludovic Orban le-a transmis colegilor să nu procedeze niciodată „ca aceşti exponenţi ai PSD”, care arată că social-democraţii au dus Capitala şi Sectorul 1 la un nivel de obrăznicie maximă, lipsă de educaţie şi de civilizaţie.

„Dragi colegi, să nu faceţi niciodată ce fac aceşti exponenţi ai PSD, care arată ce a adus PSD pentru Sectorul 1 – lipsa de educaţie, lipsa de civilizaţie şi obrăznicie la maxim. De astfel de lucruri vrem să scăpăm în Bucureşti, în Sectorul 1 şi în România. Prezenţa mea astăzi aici este foarte limpede şi urmăreşte un scop clar – să transmit un mesaj de susţinere din partea PNL pentru candidatura Clotilde Armand. Ea putea să fie primarul Sectorului 1 încă din 2016. Din păcate, la numărarea voturilor lucrurile au ieşit altfe decât în sondaje şi Sectorul 1 a avut de suferit”, a afirmat Ludovic Orban, la evenimentul de prezentare a proiectelor propuse de Clotilde Armand, pentru dezvoltarea Sectorului 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri