Caută
Close this search box.

PSD l-a pus pe fratele lui Fane Spoitoru să spună că îl susţine pe Ciucu VIDEO

psd

România TV şi Antena 3 au difuzat înregistrări şi declaraţii cu interlopi din Bucureşti, care susţineau că îi sprijină pe Ciprian Ciucu, contracandidatul lui Gabriel Mutu (PSD) la Sectorul 6, şi pe Nicuşor Dan, contracandidatul Gabrielei Firea.

„Aşa arată jegul! Un interlop de care nu am auzit în viaţa mea mă ‘susţine’ pe mine. L-au inventat, l-au scos de undeva, nu ştiu, şi l-au învăţat să spună o poezie.

Un mare jeg aces ‘ziarist’!!! Ciutacu reprezintă ce este mai oribil în ‘presa’ românească. Butaforie de la un cap la altul. Invitat de Ciutacu la ‘breakingnews’. Jegos, oribil! Eu nu îmi imaginam că există o asemenea mizerie în acea televiziune şi în politică.

Pus în scenă de Mutu, pe bani! Cusute cu aţă albă, sunt şi proşti. Înţeleg că urmează pe Antena 3. Veniţi la vot!!!”, a anunţat Ciprian Ciucu, pe Facebook.

Victor Ciutacu l-a invitat în emisiunea sa pe Ion Migdal, fratele lui Fane Spoitoru. Acesta a susţinut că, împreună cu aproximativ 20 de oameni, îmbracă tricouri branduite cu numele lui Ciprian Ciucu şi împart pliante prin sector.

„Vali Capone a fost prieten foarte bun cu Fane, este prieten cu mine, eu îl apreciez. M-a contactat să-l ajut pe Ciprian Ciucu şi îl ajut ca acum PNL e la putere. PSD nu face la fel? Eu îl susţin pe Ciucu că a apelat la mine.

Împrăştiem şi noi bileţele pe stradă. Capone e băiat bun, îl ştie toată lumea, e un băiat care ajută, toată lumea îl vorbeşte de bine, eu îl apreciez.

Nu este vorba despre un ajutor financiar pe care să-l acord eu lui Ciucu. N-am cum să-l ajut financiar că abia mă menţin pe mine. Eu îl ajut prieteneşte pe Capone. El m-a sunat de două ori şi m-a rugat să-l ajutăm pe Ciucu în campanie, să împrăştiem şi noi… ca şi PSD-ul face la fel. Ne îmbrăcăm şi noi în tricouri cu numele domnului Ciucu, mergem prin sector.

Eu cu mare plăcere aştept să mă contacteze din nou şi-l ajut cu mare plăcere. Acum dacă am ieşit pe post cred că nici nu mă mai băga în seamă”, a declarat Ion Migdal, la România TV.

Vali Capone este un alt interlop din Sectorul 6. Declaraţiile interlopului de la România TV au fost apoi preluate şi de Antena 3.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri