Situație scandaloasă în Vrancea. Primarul comunei Măicăneşti, Costel Necula, pune oamenii care primesc ajutor social să dea foc la deșeuri de plastic, din containerele Primăriei, transmite Realitatea PLUS.

Localnicii din comuna Măicănești au filmat cum beneficiarii de ajutor social dau foc la deșeurile de plastic din containerele Primăriei. Ei susțin că sunt puși de primarul Costel Necula, care este și candidat pentru un al şaptelea mandat, din partea PSD.

S-a făcut deja o sesizare la Garda de Mediu în legătură cu această situație. În Vrancea, există un proiect început în urmă cu 10 ani, de Consiliul Județean, care se numește „Vrancea curată”, însă ar fi eșuat.

Proiectul presupune colectarea selectivă a deșeurilor și ducerea acestora la o groapă de gunoi. Garda de Mediu a închis în urmă cu câțiva ani groapa de gunoi de la Haret. După închiderea din octombrie 2015, toate primăriile din județ sunt nevoite să plătească sute de mii de lei lunar pentru a duce gunoaiele în alte județe, cum ar fi Brăila sau Tulcea.

119 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =