Caută
Close this search box.

VIDEO Un demnitar din Cabinetul Orban a ajutat la salvarea victimelor, după ce a fost martor la un accident rutier

adrian oros

Adrian Oros a fost martorul unui accident rutier, în județul Buzău. Ministrul Agriculturii se afla la un eveniment când, pe drumul din apropiere, DN2E85, între Râmnicu Sărat și Buzău, două mașini s-au ciocnit frontal. Oros a sărit imediat în ajutorul persoanelor aflate în cele două aututurisme.

”Eram împreună cu deputatul Cristian Romanescu la o întâlnire cu fermierii din comuna Valea Râmnicului”, a povestiti la Realitatea PLUS Oros.

„Accidentul s-a produs exact în zona în care noi aveam evenimentul. Toți cei care am fost acolo am alergat să ajutăm cele două persoane care erau în șanț să poată să iasă din mașină”, a continuat acesta.

Prima persoană, istoriseşte demnitarul, „a ieșit repede, a doua și-a revenit după 5-10 minute. Cineva a anunțat SMURD-ul, care a venit foarte repede. Din ce am înțeles, nici una dintre victime nu a suferit răni grave. Am fost vreo 40-50 de persoane acolo. Nu am văzut efectiv ce s-a întâmplat pe șosea, am constatat doar rezultatul accidentului”, a pecizat Adrian Oros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri