Caută
Close this search box.

Violeta Alexandru este linşată mediatic de Mircea Badea şi PSD

violeta alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunţă că PSD i-a făcut public numărul personal de telefon, prin intermediul lui Mircea Badea, folosind ca pretext cazul fetiţei de 13 ani, care a fost agresată de alte adolescente.

„Nu cred că am mai trecut vreodată printr-o perioadă că aceasta, cu o asemenea violenţă de limbaj, întreţinută şi chiar stimulată de PSD. Se folosesc de oameni şi de necazurile lor pentru a incita la violenţă”, arată Violeta Alexandru.

„Telefonul meu (plătit de mine, nu de minister sau de partid) a fost afişat astăzi de PSD-işti, pe Internet. Iată o mostră. Am răspuns oamenilor, aşa cum fac de fiecare dată. Dar nu am răspuns la înjurături.

Toate la fel, identice. Este o perioadă cu multe încercări, oamenii sunt tensionaţi, o tensiune pe care PSD o încurajează, o alimentează. Nu cred că am mai trecut vreodată printr-o perioadă că aceasta, cu o asemenea violenţă de limbaj întreţinută şi chiar stimulată de PSD. Se folosesc de oameni şi de necazurile lor pentru a incita la violenţă.

Partidul acesta este iresponsabil.

Acum câteva zile a avut loc un incident violent între mai multe fete provenind din mai multe familii din Tg. Jiu. Este foarte grav ca se întâmplă astfel de lucruri. Şi este, deopotrivă, regretabil că aceste adolescente au un astfel de comportament. Cu siguranţă, cauzele sunt profunde şi trebuie înţeles bine acest fenomen.

În cazul de faţă instituţiile publice de pe plan local au şi intervenit. Poliţia a intervenit, conform procedurii. Aşa trebuie să procedeze.

PSD de fapt nu vrea să funcţioneze statul, instituţiile care au responsabilităţi. Vrea violenta. Cine este cea mai bună tânt – ministrul căruia îi cere să o concedieze pe mama fetei dintr-o instituţie, DGASPC (aici lucrează mama fetei), care oricum nu este în subordinea mea, ci a Preşedintelui Consiliului Judeţean, PSD-istul Mihai Popescu. L-a văzut cineva la faţă?

Popescu, bănuiesc că nu ai linişte până nu se face lumină în acest caz. Semnezi cumva demiterea mamei fetiţei? Aşa îţi cere partidul, direct sau prin interpuşi.

ANDPDCA, care se ocupă metodologic de politicile privind protecţia copilului, angajaţii DGASPC fiind în subordinea Consiliului Judeţean, mă informează constant asupra acestui caz. Inclusiv cu privire la presiunile privind desfacerea contractului de muncă al mamei.

Răspunsul la aceste întrebări, venite de la oamenii instigaţi la ura, îl va da Preşedintele CJ Gorj, Popescu.

În ceea ce mă priveşte, sunt convinsă că mama fetei agresive suferă. Va trebui să suporte şi consecinţele acţiunii feţei ei, îmi imaginez că nu există o pedeapsă mai mare pentru o mamă că repercusiunile legale pe care le va suporta adolescenta. Nu sunt eu în măsură să mă pronunţ în ce măsură există vreo legătură între comportamentul fetei şi mediul de familie. Sunt instituţii care verifica toate aceste aspecte.

Ce sunt în măsură să fac – şi nu mă feresc deloc – este să cer instituţiilor să judece, în mod obiectiv, faptele şi să nu amestece lucrurile.

Prefer să se dea cu pietre în mine decât să se facă abuzuri doar pentru că se porneşte o campanie dintr-o anumită parte a presei. Prefer să mă înjure toţi cei organizaţi de PSD (sigur că gestionez mai greu blestemele la adresa fetiţei mele) decât să fac o nedreptate unui om, printr-o declaraţie neinspirată că ar trebui, pentru un gest de neacceptat al copilului, mama să fie dată afară de la serviciu, indiferent de locul unde aceasta munceşte.

Acesta este şi un apel la luciditate şi decenţă. Haideţi să scoatem copiii din ecuaţia luptelor politice şi să ne concentrăm la felul în care putem crea condiţii decente de muncă şi de viaţă pentru familiile din România, ca să putem creşte împreună copii buni”, a scris Violeta Alexandru, pe Facebook.

Recent, o fetiţă în vârstă de 13 ani a fost umilită şi bătută de alte adolescente în Targu-Jiu. Imagini cu umilinţele îndurate de fetiţă au ajuns apoi pe reţelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri