Ministrul Economiei, Virgil Popescu, aflat în campanie electorală, în propriul fief electoral, acuză Organizaţia PSD Mehedinţi de iniţierea de „atacuri în stil terorist”, dar şi de încercarea de a-şi intimida rivalii politici liberali.

Fiul unui potentat local, afirmă Popescu, ar fi încercat să incendieze maşinile liberalilor. În comuna Livezile, persoane apropiate de PSD au încercat să incendieze autoturismele unor membri PNL, montând dispozitive explozive.

Această gravă faptă era pe care să se petreacă în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 24.30. Cel care voia să incendieze mașinile purta o geacă neagră și o cagulă pe cap. A fost surprins și a încercat să fugă prin curtea școlii din Livezile, dar a fost prins.

Se pare că este vorba despre soțul unei angajate de la Primăria Livezile și fiul unui candidat PSD, la Consiliul Local Livezile. Făptașul ar fi consumat alcool, în cursul zilei de duminică, la locuința primarului PSD, Adrian Nănuți. Incidentul este cercetat în acest moment, de forțele de ordine, informează PSNews.

INCREDIBIL la ce atacuri în stil terorist se pretează cei de la PSD Mehedinți! De aceea vin și transmit clar: NU vom tolera acțiunile de intimidare la adresa unor membri PNL!

Tentativa de incendiere a mașinilor unor colegi liberali, de la Livezile, este un act violent, care nu trebuie tolerat de nimeni! Atacul în stil terorist a fost pus la cale de fiul unui candidat PSD la Consiliul Local din comuna Livezile!

Nu pot să cred că primarul PSD Adrian Nănuți și Aladin Georgescu permit așa ceva! Vreți să moară oameni!?!?! Totodată, am încredere că autoritățile își vor face treaba, iar cel care a încercat să facă asta va fi pedepsit potrivit legii.

Iar faptul că există grade de rudenie între oficiali din Poliția Mehedinți și primarul PSD de la Livezile este doar o coincidență și nu are nimic de a face cu încercarea de a nu le permite criminaliștilor să se prezinte la locul faptei! Asta și sper!

Că este doar o coincidență! Și stau să mă întreb: cum este posibil ca în anul 2020 să asistăm la asemenea atacuri de tip terorist, care pot pune în pericol viața unor oameni!?! Fac un apel clar pentru toată lumea: să fim civilizați!

Fără atacuri de tip terorist și acțiuni de intimidare pe perioada campaniei electorale! Și un mesaj pentru contracandidații de la PSD: chiar dacă ne veți da foc, PNL va câștiga pentru că mehedințenii văd de ce mizerii sunteți în stare!

 

130 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 5 =