Caută
Close this search box.

Vlad Voiculescu, despre Nicuşor Dan: Își folosesc puterea propagandistică pentru a murdări orice om are curajul să le stea în cale

Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu îl susţine pe Nicuşor Dan, despre care spune că este un om integru, cinstit şi nu are nici un motiv să se îndoiască de corectitudinea lui. A simţit-o pe pielea sa.

„Își folosesc puterea mediatică și propagandistică pentru a murdări orice om are curajul să le stea în cale. Este încă o minciună dintr-un șir lung și perfid de atacuri, prin care, cu disperare, sunt capabili să facă orice pentru a-și păstra privilegiile”, spune Voiculescu.

„Nicușor Dan a reprezentat în ultimii 10 ani un exemplu de cetățean bucureștean implicat, care a luptat împotriva abuzurilor făcute de mafioții cu funcții publice, scrie Vlad Voiculescu.

Brusc, în plină campanie electorală, când are șanse să dea jos administrația PSD, reprezentată de 4 ani de clanul Firea-Pandele, apare o „înregistrare-surpriză”.

Au început cu mizeria cu voluntarii USR-PLUS îmbrăcați în femei, continuă cu această mizerie. Au continuat cu șicanele de fiecare zi din Voluntari și din atâtea locuri din țară. Cine știe ce urmează?

Sunt foarte familiarizat, din păcate, cu practicile PSD-iste de denigrare, am simțit-o pe pielea mea din 2016 până azi. Încearcă să conecteze niște informații, să le dea o poveste care pare mare dezvăluire și apoi să o lanseze pe una dintre goarnele “independente” care produc multă gălăgie cu extrem de mult tupeu. Ce i se întâmplă acum lui Nicușor Dan se potrivește perfect pe acest model.

Își folosesc puterea mediatică și propagandistică pentru a murdări orice om are curajul să le stea în cale. Este încă o minciună dintr-un șir lung și perfid de atacuri, prin care, cu disperare, sunt capabili să facă orice pentru a-și păstra privilegiile.

Nu am niciun indiciu să cred că Nicușor Dan este altceva decât un om cinstit și un cetățean extrem de implicat. Faptele vorbesc de la sine. Diferențele dintre un om cinstit și întregul clan mafiot pitit în spatele Gabrielei Firea sunt mai clare ca niciodată.

Vă invit să fim lucizi și prezenți în continuare. Vă invit să strângem rândurile și să dăm o dată cu ei de pămant pe 27 septembrie. Mai sunt 12 zile”, a scris Vlad Voiculescu pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri