Caută
Close this search box.

Vlad Voiculescu îl acuză pe ministrul Bode că minte în povestea accidentului

Vlad Voiculescu

Liderul PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, afirmă că ministrul Lucian Bode minte în legătură cu accidentul în care a fost implicat recent, întrucât ”niciodată, dar niciodată şoferul SPP nu accelerează peste viteza legală fără acceptul demnitanrului”.

Voiculescu afirmă că angajatul SPP este un profesionist, militar, care nu încalcă regulile decât la solicitarea deminitarului şi nu foloseşte lumina albastră decât cu acceptul acestuia, potrivit News.ro.

”Am aşteptat declaraţiile ministrului Lucian Bode pe tema accidentului din weekend. Au venit abia astăzi, le-am citit acum şi am scris câteva cuvinte dure aici.

Le-am şters apoi…las doar atât: domnul ministru Bode MINTE! Profită de faptul că nu toată lumea a avut parte în calitate de demnitar de serviciile SPP”, a scris, vineri, pe Facebook, Vlad Voiculescu, referindu-se la declaraţiile lui Lucian Bode despre accidentul în care a fost implicat recent.

Vlad Voiculescu explică faptul că a avut şofer şi protecţie din partea SPP când era ministru al Sănătăţii.

”Niciodată, dar niciodată şoferul SPP nu accelerează peste viteza legală fără acceptul demnitarului. Cu atât mai mult să folosească lumina albastră. Mai clar: şoferii SPP sunt profesionişti – cu asta îşi câştigă pâinea.

Şi sunt militari. Nu încalcă regulile decât la solicitarea demnitarului de a ajunge în intervalul de timp X la locul Y şi nu fac uz de lumina albastră sau alarmă specifică decât cu acordul expres (verbal, ce-i drept) al demnitarului”, a mai scris Voiculescu.

Liderul PLUS consideră că ”asumarea responsabilităţii e lucru rar la politicienii români”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri