Caută
Close this search box.

Vlad Voiculescu: Ministrul Bode minte. Niciodată șoferul SPP nu accelerează peste viteza legală fără acceptul demnitarului

Vlad Voiculescu

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, îl acuză pe ministrul Transporturilor, Lucian Bode, că minte și dă vina pe soferul SPP pentru accidentul de la finalul săptămânii trecute.’

„​Am avut șofer și aghiotant din partea SPP în cele 7 luni ca ministru al sănătății în guvernul Cioloș. Niciodată, dar niciodată șoferul SPP nu accelerează peste viteza legală fără acceptul demnitarului. Cu atât mai mult să folosească lumina albastră. Mai clar: șoferii SPP sunt profesioniști – cu asta își câștigă pâinea. Și sunt militari. Nu încalcă regulile decât la solicitarea demnitarului de a ajunge în intervalul de timp X la locul Y și nu fac uz de lumina albastră sau alarmă specifică decât cu acordul expres (verbal, ce-i drept) al demnitarului. Asumarea responsabilității e lucru rar la politicienii români. Acum vinovat e un șofer de la SPP… care bineînțeles că nu va scoate un cuvânt despre cum au stat de fapt lucrurile. Și vorba aia… nu a murit nimeni…”, a scris Voiculescu pe Facebook.

Am așteptat declarațiile ministrului Lucian Bode pe tema accidentului din weekend. Au venit abia astăzi, le-am citit acum și am scris câteva cuvinte dure aici. Le-am șters apoi…las doar atât: domnul ministru Bode MINTE! Profită de faptul că nu toată lumea a avut parte în calitate de demnitar de serviciile SPP.
Lucian Bode: “Șoferul SPP este singurul responsabil de traseu și de ducerea la destinație a demnitarului. Niciodată nu am fost preocupat cum conduc angajații SPP (…). La momentul accidentului, mă odihneam. (…) Demnitarul nu are dreptul să-i spună șoferului să meargă mai tare sau mai încet, să folosească semnalele acustice și luminoase. Șoferul SPP este singurul responsabil de traseul pe care îl va urma și în ducerea la destinație a demnitarului. În astfel de deplasări nu există ne grăbim, există doar ajungem în siguranță la destinație”.
Am avut șofer și aghiotant din partea SPP în cele 7 luni ca ministru al sănătății în guvernul Cioloș. Niciodată, dar niciodată șoferul SPP nu accelerează peste viteza legală fără acceptul demnitarului. Cu atât mai mult să folosească lumina albastră.
Mai clar: șoferii SPP sunt profesioniști – cu asta își câștigă pâinea. Și sunt militari. Nu încalcă regulile decât la solicitarea demnitarului de a ajunge în intervalul de timp X la locul Y și nu fac uz de lumina albastră sau alarmă specifică decât cu acordul expres (verbal, ce-i drept) al demnitarului.
Asumarea responsabilității e lucru rar la politicienii români. Acum vinovat e un șofer de la SPP… care bineînțeles că nu va scoate un cuvânt despre cum au stat de fapt lucrurile. Și vorba aia… nu a murit nimeni…” – este textul postat de Vlad Voiculescu pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri