Caută
Close this search box.

Voluntari. Agresiuni regizate ale unor falşi membri USR-PLUS, pentru o discreditare de campanie

psd

Candidatul PNL USR PLUS la Primăria Sectorului 2, Radu Mihaiu, a relatat un nou incident provocat de indivizi cu buletin de Voluntari. Doi indivizi îmbrăcaţi cu tricouri USR PLUS s-au infiltrat printre voluntarii reali ai USR PLUS, cu misiunea de a provoca scandal, cum s-a vădit ulterior.

Totul urma să fie filmat întâmplător, vezi, Doamne, de către un alt individ.

„Mafiile contraatacă – astăzi, cu ajutor din Voluntari. De câteva zile, tot scriu despre mafiile de la Obor. Iată că astăzi au încercat o diversiune ieftină, o provocare de toată jena.

De dimineaţă, eram în zona Obor, împreună cu deputata Cristina Prună şi colegii de la USR PLUS. Stăteam de vorbă cu cetăţenii şi împărţeam pliante. La un moment dat, au venit printre noi 2 persoane îmbrăcate cu tricou USR PLUS, dar pe care nu le cunoşteam. Au spus că sunt voluntari noi şi au venit să ajute. Au primit pliante şi ziare de la colegii mei şi au început apoi şi ei să împartă.

La câteva minute, a venit direct spre mine un cetăţean extrem de vocal, care a început să strige la mine şi să întrebe dacă nu mi-e ruşine să împart pliante acolo. Îmbrăcat în acelaşi maiou negru şi pantaloni negri ca cei de acum câteva săptămâni, tot din zona Obor.

I-am răspuns calm că nu e nevoie să strigăm şi că putem discuta civilizat. În acest moment, unul din cei 2 ‘voluntari’ pe care nu-i ştiam, l-a îmbrâncit, spunându-i să plece de acolo. Cetăţeanul vocal a început să strige şi mai tare, întrebând de ce sărim la bătaie.

În acest timp, o altă persoană de pe stradă, ca din întâmplare, avea telefonul pornit pe filmare. Sperând să prindă pe cameră un conflict numai bun de făcut public prin intermediul Kompromatului. Imediat, eu şi colegii mei am intervenit, să nu lăsăm conflictul să escaladeze.

Am făcut scut între cetăţeanul vocal şi aşa zişii ”voluntari”. Totul s-a aplanat (nu chiar fără efort din partea noastră), iar cei 2 au încercat să plece repede.

Din fericire, unul din colegii noştri a mers în urma lor, să încerce să afle de ce au vrut să provoace scandal. Cu ajutorul poliţiei, care l-a legitimat pe unul dintre ei, a reuşit să afle că ‘primise tricoul în dimineaţa aceea, dar nu mai ştia de la cine’.

Avea buletin de Voluntari, localitate cu nume nefast pentru bucureşteni. Avem datele acestui ‘voluntar’ şi vom face plângere la poliţie împotriva lui. Sunt convins că vom afla până la urmă care din mafii l-a trimis, pe el şi pe complicii lui.

Nu mai merge aşa, domnilor! Nu ne intimidaţi, nu veţi reuşi să ne provocaţi să generăm scandal. Voluntarii USR PLUS vor fi tot timpul fermi, dar NICIODATĂ violenţi! Nu suntem în ţara lui Papură Voda! Legea trebuie să fie respectată şi mă voi asigura că legea va fi respectată în sectorul 2.

Oameni buni, pare că mafiile din sectorul 2 nu se dau în spate de la nimic. Putem schimba asta pe 27 septembrie, împreună. Hai la vot să scăpăm o dată de clica asta de nemernici!”, a scris Mihaiu pe Facebook.

O înscenare similară a fost pusă la cale recent, în Voluntari, când mai mulţi indivizi travestiţi, îmbrăcaţi în tricouri USR PLUS, au stârnit furia localnicilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri