Un fenomen pe cât de misterios pe atât de sinistru a cuprins Franța. Zeci de cai sunt uciși și mutilați în fiecare săptămână de persoane neidentificate. Crescătorii sunt disperați, iar poliția nu are aproape niciun indiciu.

Durere, panică și furie sunt cuvintele care caracterizează starea de spirit a crescătorilor de cai din Franța. Este și cazul lui Jean-Michel care și-a găsit una dintre iepele preferate ucisă, mutilată și legată de un copac.

Și este departe de a fi un caz singular. Încă din februarie, în Franța, în fiecare săptămână, cel puțin câte un cal este ucis și mutilat de persoane necunoscute. Cel puțin 30 de cazuri au fost raportate până acum. Se întâmplă în toate colțurile țării, autorii sunt mereu alții iar crescătorii sunt disperați.

Deocamdată poliția nu are niciun indiciu clar cu excepția portretului robot al unui atacator surprins în fapt și pus pe fugă de un fermier.

Uciderea și mutilarea cailor este o problemă mai veche în Europa, cu peste 2.000 de cazuri înregistrate în ultimii 30 de ani. Pe lângă Franța și în Germania vara aceasta au fost raportate asemenea situații.

130 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 6 =