Caută
Close this search box.

1,6 kg de canabis descoperite şi reţinute în urma unor percheziţii în municipiul Piatra Neamţ

1,6 kilograme de cannabis au fost indisponibilizate şi 8 persoane reţinute, în urma a nouă percheziţii domiciliare şi a nouă percheziţii auto efectuate de poliţişti, luni, 12 octombrie, în municipiul Piatra Neamţ, potrivit Poliţiei Române.

În urma a 9 percheziţii domiciliare şi 9 percheziţii auto, în municipiul Piatra Neamţ, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi deţinere fără drept de droguri de risc, au fost descoperite şi ridicate, în vederea confiscării, 1,6 kilograme de substanţă vegetală, cu aspect de cannabis, de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale Neamţ, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamţ.

În urma descinderilor, au fost ridicate şi 10 dispozitive de mărunţit droguri, 2.200 de lei, 800 de euro, 2 cântare electronice, 19 telefoane mobile, un seif şi 2 pistoale tip airsoft.

În cursul aceleiaşi zile, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict, în municipiul Piatra Neamţ, a doi bărbaţi, de 33, respectiv 39 de ani, bănuiţi de trafic de droguri, 32 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Neamţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri