Caută
Close this search box.

Andrei Caramitru susţine că Gabriela Firea si Dan Tudorache vor ajunge la închisoare

andrei caramitru

Andrei Caramitru este convins că atât Gabriela Firea, cât și Daniel Tudorache vor ajunge la închisoare, pentru fraudele din Primăria Capitalei.

„De asta au încercat să fraudeze alegerile, urlă și nu pot accepta că au pierdut. Pentru că știu ce urmează. Firea va fi noul Mazăre”, anunță Caramitru.

„Începe să iasă la iveală furtul hiper organizat, industrial, uriaș, din Primăria București.

Ce știm deja:

– Câțu a făcut publice azi niște cifre șocante la PMB. Acolo a fost un control al MF în Ianuarie-Martie, oprit prin forță și ilegal de Firea care a blocat accesul inspectorilor în clădiri și le-a sechestrat laptopuri. Totuși – au găsit 40 milioane EUR prejudiciu prin acte clar ilegale semnate de madam.

În plus – sute de milioane de lei care erau bugetate pentru subvențiile legale (căldură, STB) nu au fost cheltuite în 2020 deși au fost încasări ok din taxe. În schimb banii au dispărut, nu mai e nimic în conturi. Nu se știe încă unde. Sute de milioane de RON doar în 2020.

Asta e în plus de ce știam deja: licitația de tramvaie dată ilegal către turci (cu decizie finală în instanță), firmele primăriei făcute ilegal (decizie finală în instanță), acord cu Constanda semnat ilegal de Firea fără acordul Consiliului. Vorbim probabil de zeci de cazuri penale, de prejudicii de sute de milioane de EUR în 4 ani

– Clotilde ne spune că bugetul la Sector 1 este mai mare, per capita, decât în Madrid (!!!). 1 miliard de EUR în 4 ani. Dar zero investiții, nu s-a făcut absolut nimic în sector – nu există vreo logică sau explicație unde s-au dus banii. Se va afla.

Devine evident că toți pesediștii ăștia vor ajunge la pârnaie. Fix cum s-a întâmplat cu mafia din Constanța. Firea va fi noul Mazăre. Și zeci de oameni o să pice, nu ai cum să faci o asemenea hoție fără să plătești.

De asta au încercat să fraudeze alegerile, urlă și nu pot accepta că au pierdut. Pentru că știu ce urmează. Firea va încerca să între în Parlament pentru imunitate – dar uită ceva. Că PSD NU va mai avea majoritate – deci imunitatea ei va fi retrasă prin votul noii majorități. Tot acolo în câțiva metri pătrați ajunge. Nu va fi iertată de nimeni și va plăti.

Mi se pare esențial ca situația reală să iasă ÎNAINTE de alegerile parlamentare. Și procurorii să se mobilizeze ÎNAINTE de alegeri. Ca lumea să știe și să voteze informat, să înțeleagă toți că vorbim de o mafie periculoasă și de niște ticăloși și demenți care NU trebuie să mai ajungă vreodată la butoane. Locul lor e la pușcărie. Cât mai repede și pentru cât mai mult timp”, a scris Caramitru, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri