Caută
Close this search box.

Augustin Zegrean, propunerea PNL pentru şefia Consiliului Legislativ. PSD îl propune pe Florin Iordache

augustin zegrean

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, este propunerea PSD pentru şefia Consiliului Legislativ, în timp ce PNL l-a propus pe fostul preşedinte al CCR, Augustin Zegrean.

Un alt candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ este Ionuţ Duli Mazâlu. Camera Deputaţilor şi Senatul vor vota în plen reunit, astăzi, de la ora 16.00.

Birourile permanente reunite ale celor două Camere au avut pe ordinea de zi a şedinţei candidaturile pentru Consiliul Legislativ şi procedura de acces şi participare pentru şedinta de plen reunit de la ora 16.00.

Candidaturi preşedinte Consiliu Legislativ: Florin Iordache, Ionuţ Duli Mazâlu, Augustin Zegrean.

Candidaturi la funcţia de preşedinte, de la Secţia de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare din cadrul Consiliului Legislativ, au fost George Edward Dircă, Augustin Zegrean şi Ciochiu Andrei.

PSD nu îl mai avea astfel pe liste pe un loc eligibil, pe deputatul social-democrat Florin Iordache, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, însă funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ nu este pe o perioadă determinată, ca mandatul de parlamentar.

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului prelungiseră din nou termenul pentru depunerea candidaturilor pentru funcţia preşedinte al Consiliului şi cea de preşedinte al secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare din cadrul Consiliului Legislativ. Motivul este că ieri nu a fost depusă nicio candidatură.

Funcţia de preşedinte a Consiliului Legislativ rămăsese vacantă, după demisia lui Şerban Iliescu. Este vacantă şi funcţia de preşedinte al Secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare, din cadrul Consiliului Legislativ, după demisia lui Gheorghe Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri