Caută
Close this search box.

Avertismentul lui Marcel Ciolacu: „În 20 de zile putem ajunge la un milion de infectări!“

Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că la 4.000 de cazuri diagnosticate, în realitate se îmbolnăvesc în România 40.000 de oameni. Dacă se menține acest trend, în 20 de zile ajungem la aproape 1 milion de români infectați cu COVID-19.

„Trendul este ascendent. Zilele următoare vom avea mai mult de 4.000, categoric. Conform socotelii profesorului Alexandru Rafila, sunt 40.000 de infectați pe zi în România. E același calcul care se face și în Spania, și în Germania și peste tot. Se face și în România.

În 10 zile dacă ținem acest trend de 4000 pe zi ajungem la 400.000 de români, în 20 de zile ajungem la aproape 1 milion. Despre ce vorbim aici? La un milion de infectări tu faci alegeri și campanie electorală în România?”, a declarat Marcel Ciolacu.

Concret, Marcel Ciolacu vrea amânarea alegerilor parlamentare. Liderul social democrat este de părere că în condițiile în care numărul de infectări a atins cote foarte mari, pericolul de infectare este foarte ridicat și că ar trebui amânate alegerile parlamentare.

„Nu există un plan pentru aceste alegeri! Repet, în două săptămâni noi intrăm în campanie electorală. Trebuie să explici ce se întâmplă, dacă nu poți, și rămâi la fel de părtinitor, atunci e cazul ca liderii politici cu reprezentare în Parlament să se întâlnească, să stea de vorba cu specialiștii și specialiștii să ne spună ce este de făcut”, a precizat Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri