Caută
Close this search box.

Băiatul lui Piedone, fost cercetat penal, e pe listele PSD. Marcel Ciolacu spune că nu e penal

ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că prezența fiului lui Piedone pe listele de candidați ale PSD îl bucură.

„Este un jurist foarte bun, organizația a luat această hotărâre, nu are dosar penal, nu are nicio problemă, eu mă bucur de această candidatură. Legea este respectată, dreptul de a candida este oferit de Constituție”, a declarat Ciolacu, întrebat fiind de jurnaliști ce caută Vlad Popescu pe listele PSD.

„Avem cea mai bună echipă care să reprezinte românii, de la toate partidele politice, de departe”, a mai spus Ciolacu.

Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, candidează pe o poziție eligibilă, pe listele PSD Suceava. El a fost impus pe listă de conducerea PSD de la București. Piedone a fost condamnat în prima instanță, la 8 ani și 6 luni de închisoare, și este acum primar la Sectorul 5.

”Astfel, PSD Suceava vine în fața alegătorilor cu oameni care au contribuit prin munca lor, la dezvoltarea comunităților de unde provin, cu oameni care și-au făcut treaba în funcțiile deținute, niște oameni ai faptelor, care au demonstrat de-a lungul timpului că pot aduce un plus de valoare în viața politică și administrativă a țării.

Experiența lor de viață este completată de entuziamul și pragmatismul tinerilor candidați, care se regăsesc pe listele depuse, aceștia completând tabloul electoral al unui PSD a cărui unică grijă este siguranța unui viitor mai bun”, anunță Departamentul de presă al PSD Suceava.

Listele de candidați PSD Suceava au fost depuse miercuri. Fiul lui Piedone este pe locul trei, la Camera Deputaților, poziție eligibilă, informează Aktual24.

Vlad Popescu este președinte al organizației PPUSL Sectorul 5. El a ajuns pe poziția a treia, pe lista de candidați pentru Camera Deputaților a PSD Suceava, în urma negocierilor purtate de cele două formațiuni politice la nivel național.

Vlad Popescu a devenit cunoscut după ce firma pe care o deține a încheiat mai multe contracte cu instituții subordonate Primăriei Sectorului 4, în perioada în care tatăl sau, Cristian Popescu Piedone, era primar.

Vlad Popescu a fost cercetat de procurori și pentru că a plătit o chirie de 7 bani pe zi pe metrul pătrat, pentru un teren închiriat în parcul Lumea Copiilor, amintește publicația locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri