Caută
Close this search box.

Ciolacu: Iohannis să cheme urgent toate partidele la consultări. Este nevoie rapid de un pact pentru sănătate

Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că este nevoie rapid de un pact pentru sănătate, în condițiile epidemiei de Covid-19, un pact pe care toate partidele să şi-l asume ferm. În acest context, liderul social-democrat îi cere lui Klaus Iohannis „să renunţe la aura de «Otto cel Mare» şi să cheme urgent toate partidele la consultări, alături de cei mai buni specialişti pe sănătate pe care îi are România”.

Marcel Ciolacu: Klaus Iohannis să cheme urgent toate partidele la consultări pe tema epidemiei de Covid-19

Marcel Ciolacu este de părere că suntem la limita dezastrului sanitar şi a precizat că „Iohannis trebuie să renunţe la aura de «Otto cel Mare» şi să cheme urgent toate partidele la consultări, alături de cei mai buni specialişti pe sănătate pe care îi are România”. Afirmația acestuia vine după ce România a înregistrat vineri un nou record negativ în privința cazurilor de Covid-19 – peste 5.000 de îmbolnăviri depistate în 24 de ore.

„S-a ajuns prea departe! Suntem la limita unui dezastru sanitar! România nu-şi mai permite un preşedinte care, în permanenţă, să divizeze societatea, să împartă românii în buni şi răi, în peneliştii buni şi restul, toţi ceilalţi, răi şi vinovaţi! Iohannis trebuie să renunţe la aura de «Otto cel Mare» şi să cheme urgent toate partidele la consultări, alături de cei mai buni specialişti pe sănătate pe care îi are România”, a scris Marcel Ciolacu vineri pe Facebook.

El mai spune că este nevoie “să punem rapid capăt haosului” care a cuprins sistemul de sănătate.

„Este nevoie rapid de un PACT PENTRU SĂNĂTATE, pe care toate partidele să și-l asume ferm. Este nevoie să punem rapid capăt haosului care a cuprins sistemul de sănătate. Viața oamenilor trebuie salvată, nu ignorată!

Pentru că, după alegeri, domnule Iohannis, pentru mulți dintre români va fi deja prea târziu!”, conchide Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri