Caută
Close this search box.

Ciolacu se dă de gol: „Vrei să afle românii că le măreşti taxele, după ce te votează? Nu-i păcăli, nu ţine totul ascuns!”

ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, solicită Guvernului să prezinte Parlamentului proiectul de buget pentru anul viitor, înainte de alegeri, el arătându-se convins că Executivul va proceda la majorări de taxe, „pentru că nu au venituri”.

”Vrei să afle românii că le măreşti taxele după ce te votează? Nu-i păcăli, nu ţine totul ascuns! Nu-i păcăli şi după ce le-ai luat votul vii cu bugetul!”, a afirmat preşedintele PSD, conform News.ro.

Ironia sorţii face că PSD, după alegerile legislative din 2016, când a promis scăderea taxelor şi impozitelor şi creşterea salariilor şi pensiilor, exact ce spune acum Ciolacu a făcut: a mărit taxele, după ce a fost votat de români, deci probabil că actualul lider PSD ştie din experienţă proprie.

Marcel Ciolacu l-a criticat totodată pe ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, arătând că senatorul PSD Daniel Zamfir l-a invitat pe acesta în repetate rânduri în Parlament, pentru a discuta despre finanţele ţării, invitaţiile rămânând neonorate.

”Aş fi vrut să iniţiez o lege că, dacă nu vine domnul ministru, să fie amendat sau să fie pasibil de o pedeapsă cu închisoarea”, a mai afirmat acesta. PSD şi Marcel Ciolacu au cerut în repetate rânduri prezentarea publică a proiectului de buget pentru anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri