Caută
Close this search box.

Clotilde Armand: Consiliul Local Sector 1 va fi executat silit pentru datoria la Romprest, neplătită de Dan Tudorache

clotilde armand

Clotilde Armand a declarat că încă nu este primar în funcţie, pentru că tot este întârziată depunerea jurământului. Ea a mai anunţat că entitatea Consiliul Local al Sectorului 1 a fost înştiinţată că va fi executată silit, pentru că fostul edil, Daniel Tudorache, nu a mai plătit din aprilie facturile către Romprest.

„Înseamnă că societatea Romprest execută silit o clădire, care aparţine Consiliului Local din Şoseaua Odăi, un spaţiu în care în prezent sunt copii cu dizabilităţi din Odăi şi încă patru apartamente sociale din Şoseaua Odăi”, a adăugat Armand, conform News.ro.

„Încă nu sunt primar în funcţie, pentru că se tot întârzie cu depunerea jurământului. Dar asta nu mă impiedică să vă spun ce moştenim de la fosta administraţie pesedistă. Fiţi atenţi: Consiliul Local al Sectorului 1 a fost înştiinţat ieri (deşi au fost făcute notificări din 7 octombrie, către Consiliul Local) că urmează să fie executat silit, pentru că fostul primar nu a mai plătit din luna aprilie 2020 facturile către Romprest.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că societatea Romprest execută silit o clădire care aparţine Consiliului Local, din Şoseaua Odăi, un spaţiu în care în prezent sunt copii cu dizabilităţi din Odăi şi încă patru apartamente sociale din Şoseaua Odăi”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Ea a adăugat că această situaţie nu trebuie să rămână nerezolvată.

„Am fost astăzi împreună cu colegul meu, Oliver Păiuşi, să vedem care este situaţia. Este revoltător şi nu putem accepta ca această situaţie să rămână aşa. Cineva trebuie să răspundă penal pentru aceste nereguli grave (chiar dacă acum se află pe lista PSD, pentru Parlament, în speranţa că va obţine imunitate parlamentară)”, a conchis Armand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri