Caută
Close this search box.

Clotilde Armand explică ce căutau colegii de la USR PLUS în sacii cu voturi

Candidatul susţinut de USR PLUS şi PNL la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat că este vorba despre o „manipulare” orchestrată de PSD, pentru „intimidarea” preşedintelui BES 1.

„Poate vreţi să auziţi adevărul şi ce căutau colegii mei în sala BES 1: în imaginile prezentate publicului (…) apare şi preşedintele BES1, procurorul Sprîncu Nicolae.

Preşedintele BES 1 a decis să fie numărate semnăturile votanţilor de pe listele electorale permanente, complementare şi suplimentare, pentru a vedea dacă numărul acestora corespunde cu numărul semnăturilor votanţilor scris în Procesul Electoral;

Preşedintele BES 1 ne-a invitat conform legii să mergem cu el, în calitate de candidaţi – observatori, pentru a ne convinge că procesul este transparent şi nu se produc fraude prin manipularea sacilor;

BES 1 era plin la acea oră. Vorbim despre ziua de luni, 28 septembrie 2020, puţin după ora 24. În acea seară BES 1 s-a închis la ora 02.00 noaptea, noi plecând o dată cu membrii BES 1 din clădire”, a scris Clotilde Armand, joi, pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri