Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu jeleşte după Liviu Dragnea. „Tot mai mulţi români te regretă!”

Codrin Ştefănescu

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, îi transmite lui Liviu Dragnea că este „regretat de tot mai mulţi români”. „Te regreta şi cei care te-au trădat, crezând că o să le fie bine”, susţine Ştefănescu.

„Tot mai mulţi români te regreta, Liviu! Te regreta cei din Horeca care au sprijinit mişcarea userista. Şi azi sunt prăbuşiţi! Te regreta medicii, profesorii şi pensionării. De care şi-au bătut joc ăştia într-un mod sinistru! Te regreta patronii şi angajaţii lor din firmele româneşti. Care sunt împinşi spre faliment! Te regreta membrii şi simpatizanţii PSD din toată ţara. Pentru că partidul a fost confiscat de nişte securistoizi şi a devenit o biată anexă a celor de la putere! Te regreta şi cei care te-au trădat, crezând că o să le fie bine. Şi le este foarte rău! Mulţi regreta, dar e mult prea târziu!”, a scris Ştefănescu, pe Facebook.

Ştefănescu a rămas singurul dintre toţi foştii lideri PSD care continua să îşi manifeste în public aprecierea faţă de Liviu Dragnea. În urmă cu o lună, Ştefănescu l-a vizitat pe Dragnea la închisoare.

„Anunţ pentru membrii, simpatizanţii şi susţinătorii PSD! Astăzi am fost în vizită la Liviu Dragnea! Liderul nostru uitat de Ciolacu şi echipa sa de academişti SRI, provizoriu aflaţi la conducerea partidului. Pe care şi l-ar dori putrezit în închisoare şi niciodată liber. Liviu mi-a spus că este pedepsit după interviul dat în presă! Singurul caz după Revoluţia din Decembrie 89! I-au interzis dreptul la muncă, îl ţin forţat în cameră, i-au interzis dreptul la pachete, vizite şi interviuri în media!

Deşi sunt cereri imense în acest sens! Chiar şi dreptul său la sănătate este refuzat, amânat, tergiversat. Trebuie să se opereze la coloană, are dureri imense şi aşteaptă să i se permită asta! E un om puternic, nu plânge, nu urlă! Dar ceea ce i se întâmplă este inadmisibil! Sistemul este înfricoşat de el, ştim asta!

Dar unui patriot nu trebuie să i se încalce toate drepturile, doar pentru că PSD şi opinia publică tac complice! Sunt mulţi oameni curajoşi care vor lua poziţie în sensul acesta! Eu sunt unul! Am vrut să vă informez că să ştiţi situaţia reală! Sunt sigur că avocaţii săi vor prezenta situaţia asta într-o conferinţă de presă în zilele următoare. Fiţi alături de el! Are nevoie, deşi nu o cere!”, a anunţat atunci Ştefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri