Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu afirmă că noul PSD este condus de userişti

codrin ştefănescu

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, îl atacă din nou pe Marcel Ciolacu, afirmând că este securist. „De aceea aveți senzația, că noul PSD e condus de useristi!”, susține Ștefănescu.

„Vechiul PSD a luptat pentru drepturile românilor. Vechiul PSD și-a ținut toți parlamentarii uniți, și-a respectat primarii (adică motoarele partidului), a spus răspicat NU abuzurilor de orice fel!

Noul PSD, sub mantaua înstelată a lui Ciolacu și echipei sale de amici ai sistemului, a anulat toate aceste deziderate! Toate! De aceea aveți senzația, că noul PSD e condus de useristi!”, a scris Ștefănescu.

Anterior, el a susținut că Ciolacu o va executa și pe Gabriela Firea.

Ciolacu o va rezolva rapid și pe Gabriela Firea! Fără milă și cu zâmbetul acela siret pe buze. Cu satisfacția slugii care, de la gânguritul dulce în urechea șefului, s-a trezit șef de partid.

De la vâslaşul fericit din barca liderului, la chiar liderul suprem. Iar chestia asta, cu alungarea în public a consilierilor ei de pe listă, e doar începutul. Un prim pas în lungul șir de umilințe la care o va supune, până o va executa definitiv. Așa, ca între foștii pucisti.

Mitică Dragomir a anunțat la Antena 3 că nu renunţă la mandatul de consilier general și i-a acuzat pe liderii PSD că de fapt țintă este Gabriela Firea.

„Unii din partid i-au pus tălpi că să nu ajungă primar general, altfel ajungea sigur președinte al acestei țări peste patru ani. Eu va declar că nu mă retrag”, a susținut Dragomir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri