Caută
Close this search box.

Colecţionara. Viorica Dăncilă are 70 – 80 de broşe! A spus-o chiar ea!

Viorica Dăncilă

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă continuă să susțină că nu a avut nici o implicare în represiunea din 10 August 2018, din Piața Victoriei. Ea afirmă că a fost în concediu, în Spania, atunci.

„Îmi pare rău de ceea de s-a întâmplat pe 10 august. Sunt alături de toți cei care au suferit în urmă manifestărilor de pe 10 august, atât din partea protestatarilor, cât și din partea Jandarmeriei,” a declarat Dăncilă, la Kanal D.

Ea a menționat că atunci i-a delegat atribuțiile vicepremierului Paul Stănescu.

„Nu am fost nici dezinformată, nici manipulată, eram în concediu, deci informațiile legate de ceea ce se întâmplă sau ceea ce se va întâmplă nu le primeam eu, pentru că așa cum am spus, am delegat toate atribuțiile organizatorice vicepremierului de atunci”, a mai spus Viorica Dăncilă.

„Aș vrea să răspund la mai multe lucruri pe care dumneavoastră le-ați adus în față opiniei publice. În primul rând, concediul era planificat cu mult înainte. Lucru demonstrat de rezervarea la hotel, rezervarea biletelor la avion, erma în Spania, eram la Malaga.

Aveam nevoie de acel concediu. Lui Liviu Dragnea doar i-am spus că plec 5 zile în concediu, pentru că am nevoie un pic să îmi încarc bateriile, eram foarte stresată, eram foarte obosită.

Nu aveam de unde să știu ce se va întâmplă pe 10 august. În același timp, deci nu a existat nici o legătură cu plecarea mea și o indicație dată de Liviu Dragnea.

Îmi pare rău de ceea de s-a întâmplat pe 10 august. Sunt alături de toți cei care au suferit în urma manifestărilor de pe 10 august, atât din partea protestatarilor, cât și din partea Jandarmeriei.

Să știți că îmi pare rău că nu am fost la Palatul Victoria, pe 10 august. Regret că nu am fost în sediul Guvernului, pentru a putea lua decizii în acea zi. Cred că, dacă eram acolo, lucrurile poate ar fi stat altfel.

Cred că poate Jandarmeria ar fi acționat progresiv, poate am fi încercat să îi oprim pe acei manifestanți care nu au fost reprezentanții Diasporei și au venit acolo doar pentru a recurge la violență și a strica această reuniune.

Deci, regret pentru tot ceea ce s-a întâmplat și cred cu tărie că autoritățile abilitate vor face lumină în acest caz. Și că vor plăti cei care se fac vinovați de o parte și de alta.

Pentru că este datoria lor să arate celor care au fost acolo, celor care au venit cu tot felul de scenarii, care este adevărul, iar cei care au fost vinovați să plătească.

Nu am fost nici dezinformată, nici manipulată, eram în concediu, deci informațiile legate de ceea ce se întâmplă sau ceea ce se va întâmpla nu le primeam eu, pentru că, așa cum am spus, am delegat toate atribuțiile organizatorice vicepremierului de atunci”, a susținut Viorica Dăncilă.

Întrebată și despre celebrele broșe, Dăncilă a dezvăluit care are nu mai puțin de 70 de bucăți.

„Consider că un detaliu poate face un detaliu la o ținută și eu am considerat că broșa pe mine mă avantajează. Cred că am în jur de 70-80 de broșe. Am primit foarte multe.

Am primit de la soțul meu o broșă când am împlinit 30 de ani. Broșa mea preferată este cea pe care am purtat-o în campania de anul trecut, inima României”, a mai declarat fostul premier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri