Caută
Close this search box.

Coronavirus, 28 octombrie. Situaţia devine tot mai dură în România, recorduri ABSOLUTE de infectări și decese!

Pandemia de coronavirus continuă să facă victime în rândul românilor, iar țara se află cu un nou pas mai aproape de o carantină totală. Asta după ce mai multe orașe au intrat în zona roșie.

Câte cazuri noi de COVID-19 au fost în ultimele 24 de ore, situația pe 28 octombrie

5344 de cazuri noi au fost în ultimele 24 de ore. Așadar, recorduri absolute anunțate de autorități în criza coronavirus din România. În ultima zi au fost raportate cifre cu adevărat alarmante: 5.343 de cazuri noi și 107 morți

Pandemia de coronavirus continuă să ofere momente de coșmar românilor. Ora 13:00, moment devenit un barometru al situației zilnice al pandemiei de COVID-19, oferă situația țării din ultimele 24 de ore.

Situația din ultimele zile nu a oferit niciun motiv să devenim mai relaxați.

Cazurile de coronavirus sunt în creștere
Până marți, 27 octombrie, pe teritoriul României au fost confirmate 217.216 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Asta după ce luni, 26 octombrie, am avut 2844 de noi infectări.

155.630 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.724 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri