Caută
Close this search box.

Coronavirus la echipa naţională! Om de bază, depistat pozitiv! Ce se întâmplă cu Adi Mutu?

Alertă majoră de coronavirus la naționala de tineret U-21 a României! Un jucător și un membru al staff-ului au fost depistați pozitiv. Din informațiile FANATIK, Alex Pașcanu, unul din oamenii de bază, este fotbalistul infectat cu noul coronavirus. 

FRF a anunțat că la meciul cu Malta, pe banca tehnică a naționalei U21 va fi prezent un alt staff tehnic, în frunte cu Mihai Stoichiță!

„Având în vedere situația de la lot, faptul că un jucător și un membru al staff-ului tehnic au fost depistați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, Federația Română de Fotbal a decis să înlocuiască tot staff-ul tehnic pentru partida de mâine seară, considerând că aceștia sunt contacți direcți ai persoanei din staff. Astfel, la meciul cu Malta, echipa va fi condusă de pe margine de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF. Acesta va fi ajutat de Dinu Todoran și Dumitru Moraru.

Echipa a părăsit cantonamentul de la Buftea și se va muta la Hotelul Marriott, acolo unde va sta până la meciul cu Malta. De asemenea, conferința de presă a selecționerului Adrian Mutu, care e considerat contact direct, nu va mai avea loc. În plus, antrenamentul oficial nu va mai fi la Buftea, urmând a fi mutat pe un alt stadion. Vom reveni cu informații cât mai curând”, scrie în comunicatul emis de FRF pe site-ul oficial.

Membrul staff-ului tehnic și Alex Pașcanu au fost depistați pozitiv la testarea UEFA necesară partidei cu Malta. DSP va deschide o anchetă epidemiologică și va hotărî care sunt pașii următori. În acest moment, meciul cu Malta nu este în pericol:

”Au sosit rezultatele testelor efectuate duminică dimineață! Din păcate, un jucător și un membru al staff-ului au fost găsiți pozitivi cu virusul SARS-CoV-2. Aceasta a fost a 5-a testare din această acțiune a lotului U21 și este testarea UEFA necesară partidei cu Malta.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri