Caută
Close this search box.

Coşmar pentru un bărbat care avea test negativ, dar DSP l-a anunţat că are COVID

test negativ

Un gălăţean, în vârstă de 34 de ani, a avut şocul vieţii după ce a fost anunţat printr-un sms de la DSP Galaţi că este pozitiv la noul coronavirus.

Asta în situaţia în care în buletinul de analize primit de la laborator scria clar că este negativ.

Totul a început săptămâna trecută, când bărbatul a răcit. Deoarece starea de rău se accentua, luni dimineaţă a solicitat ambulanţa care a respectat protocolul. A venit acasă la pacient i-a făcut testul Covid şi i-a recomandat ca preventiv să se izoleze de familie.

Lucru pe care l-a şi făcut. Familia, printre care şi un copilaş de 9 luni, se pregătea acum de ce e mai rău şi s-a izolat complet.

La telefoanele date către DSP luni şi marţi i se spunea să aştepte, deoarece testul nu e gata. Calvarul avea să se prelungească până miercuri, în jurul orei 12, când bărbatul avea să primească pe mail vestea bună, că este negativ.

Numai că bucuria a durat doar patru ore, deoarece bărbatul primeşte un mesaj pe telefon prin care este anunţat că este pozitiv, potrivit monitoruldegalati.ro.

Bărbatul relaționase între timp cu toţi din casă. Până la urmă totul se termină cu bine, pentru că într-un final aveau să afle de la DSP că probabil un virus a intrat în calculator şi a încurcat mesajele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri