Caută
Close this search box.

Cristian Băcanu: Nu cred că se vor mai renumăra voturile în Sect. 5, după circulara BEC

Cristian Băcanu

Cristian Băcanu, candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS la funcţia de primar al Sectorului 5, precizează joi seară că Biroul Electoral Central a emis o circulară prin care a fost interzisă renumărarea voturilor şi, din acest moment, se poate anticipa că solicitarea sa „(justificată de datele din teren) de renumărare la Sectorul 5 va fi respinsă de Biroul Electoral Municipal (ca urmare a contestaţiei formulate de Piedone)”.

„Biroul Electoral Central a emis azi o circulară prin care a fost interzisă renumărarea voturilor şi, din acest moment, putem anticipa că solicitarea mea (justificată de datele din teren) de renumărare la Sector 5 va fi respinsă de Biroul Electoral Municipal (ca urmare a contestaţiei formulate de Piedone).

Practic, o lege strâmbă spune că dacă oamenii din secţii nu şi-au făcut treaba sau au trădat, candidaţii nu mai pot contesta rezultatul, chiar dacă acesta este urmare a unei fraude grosolane”, a scris Băcanu pe pagina sa de Facebook.

El spune, potrivit Agerpres, că „o lege strâmbă îl face primar pe Piedone cu doar câteva săptămâni înainte de comemorarea a 5 ani de la Colectiv”.

„Mi-e greu să exprim amărăciunea pe care o simt şi vreau să vă asigur că am făcut şi voi face tot ce este posibil pentru a apăra valorile în care cred şi interesele celor care şi-au pus încrederea în mine. (…)

Tranzacţionarea ca la piaţă a mii de voturi este o realitate pe care nu ne mai putem face că nu o vedem. (…) Cu acest gând în minte, îmi continui activitatea politică servind valorile şi principiile în care cred”, conchide Cristian Băcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri