Caută
Close this search box.

Cristian Pomohaci a fost condamnat definitiv. Va presta muncă în folosul comunităţii!

cristian pomohaci

Fostul preot Cristian Pomohaci, în prezent cântăreț de muzică populară și religioasă, a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, și 90 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității, pentru evaziune fiscală.

În acest caz, Cristian Pomohaci a pledat vinovat, pentru că a închiriat 11 imobile și a declarat venituri mai mici decât în realitate. Prejudiciul adus statului, 136.572 de lei, a fost achitat de fostul preot. El a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției, informează Ziare.com.

O înțelegere care a fost semnată pe 25 septembrie 2018, dar a fost tergiversată mai multe luni chiar de către Pomohaci, care nu s-a prezentat la termene, de mai multe ori.

Decizia definitivă a fost dată de Curtea de Apel Târgu Mureș. Conform sentinței, judecătorii au înlăturat aplicarea față de Pomohaci a obligației de a nu părăsi teritoriul României.

Pe durata termenului de supraveghere, cântărețul trebuie să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială, derulate de către serviciul de probațiune sau organizate cu instituțiile din comunitate.

El mai trebuie să presteze muncă neremunerată, pe o perioadă de 90 de zile, în cadrul sau în beneficiul Primăriei Rebrișoara, județul Bistrița-Năsăud, sau în cadrul Primăriei Miercurea Nirajului, județul Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri