Caută
Close this search box.

Dan Diaconescu, lovit de necazuri uriașe

Dan Diaconescu este lovit de probleme din toate părțile. După ce a fost executat silit, urmează alte mari și neașteptate necazuri.

Probleme pentru Dan Diaconescu, omul care a trăit perioada de glorie jurnalistică în timp ce patrona televiziunea OTV. După ce a fost condamnat și închis după gratii, el a dispărut de pe micile ecrane și a trebuit să facă față și problemelor financiare. Acum, fostul jurnalist are necazuri din cauza mamei sale, care pare să aibă câteva probleme de sănătate.

Paparazzi de la spynews l-a surprins pe Dan Diaconescu în timp ce-și conducea mașina și a intrat pe o stradă unde era semnul Interzis. Se pare că el era foarte grăbit și a afișat un aer foarte preocupat atunci când a coborât din autoturism. Alături de el se afla ș mama fostului realizator tv. Femeia avea o mână imobilizată, semn că a suferit o problemă, și purta sub bărbie masca de protecție. Dan Diaconescu a mai rămas în jurul mașinii, după ce mama sa a intrat în casă și a verificat portbagajul.

A fost executat silit

Dan Diaconescu a fost condamnat într-un dosar de șantaj, pentru o perioadă de cinci ani și șase luni. După ce a efectuat trei ani din pedeapsă, el a fost eliberat în anul 2017. „Dacă vreţi să vedeţi cum e în puşcărie, faceţi-vă televiziuni de succes şi partide de succes!”, au fost primele cuvine ale lui Diaconescu după ce a ieșit din închisoare.

Dan Diaconescu a câştigat 200 de zile pentru că a lucrat în penitenciar şi alte 150 de zile după ce a scris cinci cărţi.

În acest an, fondatorul OTV a pierdut un proces pe care l-a avut cu afacerista Liora Z., posesoarea unui centru de fitness. El și partenerul lui de afaceri, Florin Floștoiu, au fost executați silit.

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în baza titlului executoriu act de adjudecare din data de 01.11.2019. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiilor cuprinse în titlul executoriu”, au decis magistraţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri