Caută
Close this search box.

Daniel Băluţă, primar PSD, laudă doi miniştri din Cabinetul Orban!

daniel băluţă

Primarul PSD al Sectorului 4, Daniel Băluţă, îi laudă pe miniştrii Apărării şi Economiei, Nicolae Ciucă şi Virgil Popescu, în contextul în care PSD susţine că actualul guvern este format din hoţi şi incompetenţi. Băluţă este singurul primar PSD care a fost reales în Bucureşti.

„Eficienta politicii se măsoară în rezultate pentru oameni. Comunităţile aşteaptă de la cei aleşi soluţii, proiecte concrete care să le facă viaţa mai bună. Pe scurt, cu toţii trebuie să arate că se poate!

Asta au făcut ieri, în SUA, miniştrii români Nicolae Ciucă (Apărare) şi Virgil Popescu (Economie). Pentru munca lor, tradusă în miliarde de euro pentru centrala de la Cernavodă şi întărirea securităţii României, îi felicit şi le mulţumesc!

Acesta este drumul pe care România trebuie să continue să meargă. Parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii ne poate oferi stabilitatea şi predictibilitatea de care societatea are nevoie.

Aşa cum a arătat deja, Sectorul 4 al Capitalei nu va sta nepăsător în faţa acestei imense oportunităţi de dezvoltare economică şi vom găsi acele proiecte româno-americane care să consolideze comunitatea de business din zona de sud a Bucureştiului.

Pentru că, în fond, acest lucru va însemna investiţii, salarii bine plătite, adică o viaţă mai bună pentru cei ce muncesc, iubesc şi trăiesc în sectorul 4″, a scris Băluţă, pe Facebook.

Eficienta politicii se masoara in rezultate pentru oameni. Comunitatile asteapta de la cei alesi solutii, proiecte…

Posted by Daniel Baluta on Thursday, 8 October 2020

Statele Unite vor finanţa recondiţionarea unuia dintre cele două reactoare nucleare de la Cernavodă, într-un program de finanţare de 8 miliarde de dolari, cea mai mare acordată vreodată României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri