Caută
Close this search box.

Dezbaterea finală. Trump și Biden vor avea microfoanele întrerupte pe timpul celuilalt

trump

La prima dezbatere, care a avut la sfârșitul lunii trecute, Donald Trump l-a întrerupt de 71 de ori pe rivalul său democrat şi a fost întrerupt de acesta de 22 de ori, conform site-ului de informaţii Axios.

Pentru a aduce demnitate în timpul dezbaterii dintre președintele Donald Trump și adversarul său democrat Joe Biden, organizatorii au decis să taie microfoanele în cazul nerespectării cuvântului adversarului.

Măsura a fost decisă pentru a se evita întreruperile şi haosul din prima lor întâlnire televizată, a anunţat comisia americană pentru dezbaterile prezidenţiale, scriu AFP şi Reuters.

Candidatul democrat Joe Biden, la fel ca președintele SUA și candidatul republicanilor, Donald Trump, vor avea la dispoziție două minute pentru a răspunde la întrebările moderatorului dezbaterii și, în acest timp, microfonul celui care ar trebui să asculte va fi dezactivat.

După consumarea celor două minute, candidaţii vor putea relua dezbaterea, de data aceasta cu microfoanele deschise.

„Este dorința comisiei ca adversarii să respecte timpul de vorbire alocat, ceea ce va promova dezbaterea publică în beneficiul spectatorilor”, a informat comisia într-un comunicat.

„Biden nu va scăpa”
„Preşedintele Trump este dornic să dezbată cu Joe Biden, oricare ar fi modificările de ultim moment decise de o comisie părtinitoare, într-o ultimă tentativă de a-i furniza un avantaj candidatului său favorit”, a comunicat directorul de campanie al lui Trump, Bill Stepien.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri