Caută
Close this search box.

Din gang, Pleşoianu şi Şerban Nicolae afirmă că Iohannis trebuie acuzat de genocid și crime contra umanităţii!

Pleşoianu

Deputatul Liviu Pleșoianu, candidat pe listele PER, după ce a fost exclus de pe cele ale PSD, susține că președintele Iohannis va trebui să fie acuzat de genocid, dacă alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie.

„Azi e prima zi în care Parlamentul poate respinge fără probleme cinismul letal al Groparului din Deal! Câte zile vor trece până când Ciolacu va face ce trebuie să facă? Hai să numărăm împreună…

Groparul din Deal, pentru care ‘trebuie să moară oameni’ că să aibă Guvernul LUI, a retrimis în ultima zi legea prin care Parlamentul este îndrituit să stabilească dată alegerilor. Această lege a fost adoptată ÎN ACEEAȘI ZI atât de Senat, cât și de Camera Deputaților, în ședințe separate, în dată de 27 iulie 2020. Că atare, luni (26.10) sau cel târziu marți (27.10), Senatul și Camera Deputaților pot fără probleme să respingă cererea de reexaminare a lui Iohannis!

Alegerile vor avea loc în 6 decembrie, numai dacă nu doar Iohannis, ci și CIOLACU și ceilalți lideri de partide parlamentare vor fi atât de cinici încât îi vor chema pe români LA ULTIMA URNĂ!

Dacă vor avea loc alegerile în 6 decembrie, dacă, după ce le-au interzis oamenilor desfășurarea firească a SĂRBĂTORILOR CREȘTINE, Iohannis va ține împreună cu Orban SCRUTINUL MORTUAR, atunci și ei, și cei care nu îi vor fi împiedicat (CIOLACU are un rol esențial!) vor trebui să fie acuzați nu doar de ZĂDĂRNICIREA COMBATERII BOLILOR, dar și de GENOCID și CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚIi!”, a scris Pleșoianu, pe Facebook.

Perechea lui Pleșoianu de pe listele PER, Șerban Nicolae, își afirmă și el patriotismul. „Manifestare creștinească în Cimitirul Eroilor, din Valea Uzului, unde sunt înmormântați 1306 militari de șapte naționalități, căzuți în cele două războaie mondiale. Tot respectul și toată cinstea pentru cei care, civilizat și demn, i-au omagiat și în acest an. Fără provocări și fără ura. Se poate, dacă lipsesc politrucii și profitorii”, a scris Șerban Nicolae, prezentând imagini de pe Valea Uzului.

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a ținut săptămâna trecută să îl anunțe pe Marcel Ciolacu că va face echipă cu Șerban Nicolae, pe listele PER, pentru „a-i administra o lecție usturătoare” la alegeri șefului PSD. El l-a catalogat drept slugă pe Ciolacu, pentru că nu a reacționat la cele spuse de ambasadorul SUA, la adresa PSD.

„Am plecat din PSD împreună cu Șerban Nicolae tocmai pentru că tu și celelalte drone din jurul tău ați făcut praf demnitatea acestui partid și a oamenilor care l-au votat! Da, Ciolacule, voi candida în tandem cu Șerban Nicolae, din partea PER (el la Senat, eu la Camera Deputaților)! Iar toți românii cu coloana vertebrală perpendiculară pe sol vă vor administra, ție și celorlalte slugi și drone cocoţate în vârful PSD, cea mai usturătoare lecție!

Vai de capul tău, Ciolacule! Continui să apar eu, din afară, partidul pe care cică îl conduci tu… Un cuvințel n-ai scos în față tuturor zoaielor aruncate de acel pseudoambasador în capul votanților! Ce fel de ‘lider’ ești tu, degrabă tremuratorule!?”, a scris Pleșoianu, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri