Caută
Close this search box.

Doi politicieni care s-au aflat lângă Donald Trump au COVID-19

donald trump

Mike Lee, senator republican de Utah, și președinta Comitetului Național Republican, Ronna McDaniel au fost testați pozitiv pentru COVID-19, după ce președintele american Donald Trump, soția sa, Melania și o consilieră, Hope Hicks, au fost depistați cu Sars-CoV-2, transmite NBC News.

Mike Lee a dezvăluit, vineri, că a primit, joi, confirmarea că este pozitiv la COVID-19, după o întâlnire de marți la care nu a purtat mască, cu Amy Coney Barrett, nominalizarea de judecător la Curtea Supremă, și după ce a efectuat, sâmbătă, o vizită în Grădina Trandafirilor de la Casa Albă, potrivit New York Post, preluat de Digi24.

Președinta Comitetului Național Republican, Ronna McDaniel, a primit, miercuri, un rezultat pozitiv la testarea cu COVID-19.

Barrett, care s-a întâlnit cu senatori în această săptămână, a primit, vineri, un test negativ la COVID-19.

“Ieri dimineață, aveam simptome consistente cu alergii pe care le aveam de mult timp”, a spus senatorul Lee într-un comunicat.

“Din abundența de precauție, am căutat un sfat medical și am fost testat pentru COVID-19. Spre deosebire de testul pe care l-am făcut în urmă cu câteva zile în timp ce vizitam Casa Albă, testul de ieri a ieșit pozitiv. La sfatul medicului din Senat, voi rămâne izolat pentru următoarele 10 zile”, a mai spus acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri