Caută
Close this search box.

Donald Trump, aflat într-un spital militar, este tratat cu Remdesivir: ”Mă simt bine, cred”

Președintele Statelor Unite ale Americii, diagnosticat cu COVID-19, a început terapia cu Remdesivir, anunță Casa Albă, potrivit Bloomberg.

Liderul american a primit, inițial un tratament experimental, Regeneron, care presupune o doză unică dintr-un cocktail de anticorpi.

Mă simt bine, cred”, este mesajul transmis de președintele american de pe patul de spital.

Donald Trump a fost internat vineri seară la un spital militar de lângă Washington D.C. Liderul de la Casa Albă are simptome ușoare ale bolii, iar decizia de a fi transportat la spital a venit ca o măsură suplimentară de precauție, susține purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

Copyright Alex Brandon/AP Photo

Starea sa de sănătate va fi monitorizată la spital pentru câteva zile, iar experții vor decide ce alte măsuri se vor lua. Atât la plecarea de la Casa Albă, cât și la sosirea la centrul medical Walter Reed, drum pe care l-a parcurs cu elicopterul, președintele a mers neînsoțit, a purtat mască și a salutat presa.

Joi, președintele SUA, 74 de ani, a anunțat că este infectat cu coronavirus. Într-un mesaj pe Twitter, el a anunțat că și soția sa, Melania, a ieșit pozitivă în urma testării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri